Sound of Joy uit het Groningse Winsum is een zanggroep met een SATB bezetting en bestaat uit 35 leden. De achtergrond van de leden is divers. We zijn één in onze passie om te zingen. Afhankelijk van het repertoire zingen wij met pianobegeleiding of a-capella.

Het repertoire is zeer gevarieerd en veelzijdig. Populaire- en klassieke muziek gaan bij Sound of Joy prima samen en toepasbaar voor optredens bij kerkelijke activiteiten en eveneens bij andere evenementen. Om het repertoire actueel en “bij de tijd” te houden zorgen we regelmatig voor vernieuwing.

Sound of Joy repeteert op de dinsdagavond van 19:45 tot 21:45 in de Centrumkerk, Hoofdstraat W 36 te Winsum.

Als het je leuk lijkt, kan je altijd langs komen om te luisteren, misschien word je dan zo enthousiast dat je mee zou willen zingen. Neem in dat geval gerust contact op met Irene Dijkstra of Renny Stavenga (zie bestuur).

Bonnie Hoekstra is onze dirigent en deelt haar passie voor muziek op inspirerende wijze met de zanggroep. Haar benadering van de te zingen stukken is bijzonder en erg leerzaam. Zij is in staat om een ieder naar een hoger zangniveau te brengen.