Voor elk koor is het van groot belang dat de verschillende stemsecties evenwichtig zijn bezet. Om dat evenwicht te behouden gaat de voorkeur op dit moment uit naar mannelijke stemmen, tenor en bas. Neemt niet weg dat vrouwen ook hun interesse kenbaar kunnen maken. Als je noten kunt lezen is dat geweldig, maar voor een lidmaatschap geen voorwaarde. Plezier hebben in zingen staat bij ons voorop. 

Hoewel enige zangaanleg wel aanwezig dient te zijn, houdt dat niet in dat je een geschoolde stem moet hebben. Onze dirigent Bonnie Hoekstra heeft een uitgebreide privé-lespraktijk en tijdens de repetities wordt door haar regelmatig op een prettige en professionele manier aandacht besteedt aan zangtechniek, waarbij dikwijls veel wordt gelachen.

De beste manier om erachter te komen of zingen in ons koor iets voor je is, is om mee te doen en onze repetities te ervaren. De eerste twee weken ben je onze gast en doe je mee met het koor. Daarna besluit je, in overleg met de dirigent, of je lid wilt en kunt worden.